APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Samen succes maken van Oneto

10 november 2018 tom 0 Comments

De inschrijving voor de komende, 65ste editie van de Oneto kleindierenshow is verlengd! Dat is aan één kant goed nieuws, maar aan de andere kant ook weer niet. De verlenging is namelijk niet uit luxe ontstaan. Het blijkt dat veel fokkers de slechte gewoonte hebben om pas na de officiële sluitingsdatum van de inschrijving, alsnog hun dieren opgeven. Ze rekenen op clementie van de organisatie en beseffen niet dat het tot veel stress en voor onnodig extra werk zorgt.

Dringende oproep

Dit jaar is het niet veel anders, opnieuw is het aantal inschrijvingen op de dag van het sluiten van de inschrijftermijn niet super hoog. Het is zelfs vrij mager, met name bij de sierduiven en de konijnen. Daarom een dringende oproep aan fokkers: help mee van de Oneto een succes te maken en schrijf nog deze week dieren in. De show wordt gehouden op 7, 8 en 9 december in Hangar 11 op het voormalige Vliegveld Twenthe Enschede aan de Vliegveldweg 345 in Enschede.

Actief meewerken

Met name fokkers van onder meer APKV Het Oosten en andere verenigingen die met elkaar de Oneto vormen, voelen zich hopelijk aangesproken. Willen we met elkaar een grote, nationale show behouden in Oost-Nederland – en Twente/Achterhoek – in het bijzonder, dan moeten we ook actief meewerken: door dieren in te sturen én door te helpen bij de opbouw van de show, de keuring en vooral bij de afbouw.

Voortbestaan

Op de vernieuwde website van de Oneto staat hoe je kunt insturen, inclusief de mogelijkheid om eenvoudig en snel digitaal dieren in te schrijven. Doe het vandaag nog! Het is essentieel voor het voortbestaan van de Oneto om het aantal dieren omhoog te krijgen.

#Achterhoek#Oneto#Twente#voortbestaan

Previous Post

Next Post