APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Garvo actie, inzet 10.000 euro

13 februari 2021 tom 0 Comments

APKV Het Oosten heeft zich ingeschreven voor een actie van diervoederfabrikant Garvo uit Drempt, die we uiteraard kennen als hoofdsponsor van de Oneto kleindierenshow in Enschede. Op de eigen website geeft Garvo tekst en uitleg over de reden voor de actie.

We horen binnenkort of onze club meedoet om de prijzen, waarbij een vereniging of speciaalclub maximaal 10.000 euro in de wacht kan slepen. De eerste honderd clubs die zich aanmelden, worden daarvoor aangewezen. Of APKV Het Oosten bij die eerste honderd clubs zit, weten we eind februari.

Invloed leden

Er zijn bij deze actie vier fases. Zodra APKV Het Oosten meedoet, krijgt U informatie over fase 2 en 3, waarin we als leden, vrienden en familieleden een rol kunnen spelen, onder meer door het bekijken van een speciale Garvo video op YouTube (vanaf 1 maart) en door te stemmen.

In de laatste fase worden de prijzen verdeeld. Zie ook het YouTube filmpje dat nu al online staat.

#APKV Het Oosten#Garvo#Oneto kleindierenshow

Previous Post

Next Post