APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Stem op onze club

16 oktober 2021 tom 0 Comments

De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2021 is begonnen. Stem op APKV Het Oosten en help onze club en de leden die het verzorgen, fokken en showen van konijnen, hoenders, sierduiven en andere kleindieren een warm hart toedragen! De stemperiode duurt nog tot en met 25 oktober. Om te kunnen stemmen is er wel een beperking, je moet bankieren bij de Rabobank Noord en West Twente.

Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. We hebben vorig jaar ook meegedaan en destijds hebben 43 stemmen gekregen. Destijds heeft de Rabobank liefst 15 miljoen euro verdeeld onder de deelnemende clubs en verenigingen.

Dit staat op de website van Rabo ClubSupport over onze club:

APKV Het Oosten wil het fokken, houden en tentoonstellen van pluimvee, konijnen, sier- en watervogels bevorderen. Dat gebeurt op verschillende manieren zoals het houden van een Fokkersdag, clubkampioenschappen, door bijeenkomsten met gastsprekers, vergaderingen en (incidenteel) met uitstapjes naar andere met onze hobby verbonden samenkomsten en tentoonstellingen. Bovendien zijn er hokbezoeken, waarbij we op bezoek gaan bij een andere vereniging.

Ons Doel

Zodra het mogelijk is in tijden van corona, willen we met clubleden gezamenlijk op pad naar een grote show in Nederland of Duitsland om zo onze kennis van kleindieren te vergroten.


 

Previous Post

Next Post