APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Stem op APKV Het Oosten

4 september 2022 tom 0 Comments

APKV Het Oosten is dit jaar weer één van de kandidaten waarop je kunt stemmen bij de Rabo ClubSupport. We zitten in de categorie Natuur & Milieu. Met Rabo ClubSupport helpt de Rabobank verenigingen met kennis en financiën.

Elke stem is geld waard

Leden van de Rabobank kunnen in de periode van 5 tot en met 27 september stemmen. Elke stem is geld waard. Geld waarmee de club activiteiten kan houden. Bij APKV Het Oosten zijn dat bijvoorbeeld de gezellige hokbezoeken.

Meer doen

We hopen natuurlijk dat APKV Het Oosten nog meer kan gaan doen, maar door onder meer de vogelgriep is het lastig om shows met hoenders te houden (zie ook vorige berichten op deze site).

Voor meer info en stemmen ga naar: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Previous Post

Next Post