APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Nieuwe hoofdsponsor voor Oneto

15 maart 2015 tom 0 Comments

Het bedrijf Garvo diervoeders is de nieuwe hoofdsponsor van de internationale kleindierenshow Oneto. Garvo neemt het hoofdsponsorschap over van Hedric Feed professionele voeders voor hobbydieren. Hedric dat geen gebruik maakt van de optie om nog drie jaar door te gaan als hoofdsponsor. Wel blijft dit bedrijf als subsponsor de Oneto ondersteunen. APKV Het Oosten is aangesloten bij de Oneto.

Oneto, Hollandse kropper van Henk Snijders

Hollandse kropper van Henk Snijders uit Almelo, lid van APKV Het Oosten. Fotograaf: Tom van den Berg

 

 

 

 

 

 

 

Het vinden van een nieuwe hoofdsponsor is goed nieuws voor de organisatie van het jaarlijkse dierenspektakel. En het is een hart onder de riem voor bestuur en alle medewerkers, die na de problemen in 2014 wel een steun in de rug konden gebruiken. Door de uitbraak van vogelgriep kon de Oneto van het tentoonstellingsverbod immers niet doorgaan. En dat was extra jammer, omdat de Oneto voor het eerst op een nieuwe locatie zou plaatsvinden: Hangar 11 op het vliegveld Twenthe.

Pool roodoog op Oneto kleindierenshow. Fotograaf: Tom van den Berg

Pool roodoog op Oneto kleindierenshow. Fotograaf: Tom van den Berg

 

 

 

 

 

 

 

Met Garvo als nieuwe hoofdsponsor beginnen bestuur en alle andere vrijwilligers met veel enthousiasme aan de voorbereidingen op de show die steevast in het tweede weekeinde van december op de agenda staat, dit jaar op 11, 12 en 13 december.

#Garvo#Hangar 11#Hedric#Oneto

Previous Post

Next Post