APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Vernieuwde versie: stem op APKV Het Oosten bij Clubkas Campagne

11 april 2017 tom 0 Comments

Kleindierenvereniging APKV Het Oosten heeft uw hulp nodig om een financiële bijdrage te krijgen uit de pot van de Rabobank Clubkas Campagne. Wie APKV Het Oosten een warm hart toedraagt én bankiert bij de Rabobank kan daarvoor een stem op de vereniging uitbrengen.

Plezier
Met het geld wil de Almelose vereniging nog meer aandacht geven aan het houden, fokken en showen van onder meer konijnen, hoenders en sierduiven. Niet alleen om de rasdieren die vaak tot het cultureel erfgoed van Nederland behoren te promoten, maar juist ook om het plezier in het houden van dieren te benadrukken. Dat gebeurt bijvoorbeeld op de jaarlijkse gratis toegankelijke clubdag, op zaterdag 21 oktober in wijkcentrum De Trefhoek aan de Ootmarsumsestraat in Almelo.

Vera Oldenbroek wint de prijs voor de fraaiste sierduif van een jeugdlid. Foto: Paul Jansen

Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom houdt zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noord en West Twente stelt € 125.000,- beschikbaar! Ook APKV Het Oosten doet dus mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen
Van dinsdag 2 mei tot en met maandag 22 mei mogen klanten van Rabobank Noord en West Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €175.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Aanvankelijk wilde de Rabobank 125.000 euro beschikbaar stellen, maar door de vele enthousiaste reacties en grote belangstelling – aldus de bank in een mail – is besloten nog iets extra’s te doen voor het lokale verenigingsleven.

Gezellig
APKV Het Oosten ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. Oproep aan alle klanten Het is voor APKV Het Oosten belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor, om zo van de jaarlijkse openbare clubdag een gezellige, sportieve en informatieve dag te maken. Kinderen kunnen er knuffelen met dieren, kennis maken met diverse rassen en vragen stellen aan kenners, onder wie keurmeesters die alle ingezonden kleindieren nauwkeurig beoordelen. Ze geven bijvoorbeeld punten voor de verzorging.

Steun
Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan APKV Het Oosten tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Noord en West Twente. Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/nwt. Bedankt voor jouw steun!

 

#APKV Het Oosten#clubkas#Rabobank

Previous Post

Next Post