APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Sierduivenkeurmeester houdt lezing op ledenvergadering

30 maart 2015 tom 0 Comments

Sierduivenkeurmeester Bennie Kleine uit Enschede is maandag 13 april te gast op de ledenvergadering van APKV Het Oosten in wijk- en jeugdcentrum De Trefhoek aan de Ootmarsumsestraat 247-249 in Almelo. Hij gaat na het afwerken van de reguliere agenda een spreekbeurt houden over zijn activiteiten als keurmeester. En ongetwijfeld gaat het over nog veel meer zaken rond onze hobby. Kleine is sinds jaar en dag een graag geziene gast op de jaarlijkse fokkersdag van APKV Het Oosten. Hij keurt daarbij steevast de ingezonden sierduiven. Daarnaast is Kleine een succesvol fokker van Brünner kroppers.  De vergadering begint om 19.30 uur.

 

#APKV Het Oosten#Bennie Kleine

Previous Post

Next Post