APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Eerst resultaten Champion Show bekend: topscores voor APKV Het Oosten

21 januari 2016 tom 0 Comments

Leden van APKV Het Oosten hebben vandaag prima resultaten behaald op de Champion Show in Nieuwegein. Hans Oldenbroek en Harald Asbreuk zijn in de prijzen gevallen. De haaskleurige Belgische hazen van Harald komen opnieuw uitstekend uit de keuring, met onder meer een 1e Fraai bij zowel de rammen als de voedsters. Bij de rammen is de score: 1e Fraai met liefst 97 punten en 1xF met 95,5 punt. Bij de voedsters: 1x1F, 1x2F en 1x3F en alle drie met 96 punten. Topprestaties van Harald.

De winnende midsnavelige Wener tuimelaar van Hans Oldenbroek. Foto: Tom van den Berg

De winnende midsnavelige Wener tuimelaar van Hans Oldenbroek. Foto: Tom van den Berg

Ook bij de sierduiven komt APKV Het Oosten bijzonder goed voor de dag en meer in het bijzonder de midsnavelige Wener tuimelaars van Hans Oldenbroek. Eén van zijn duiven wint voor zijn baas een erecertificaat bij score van 97 punten en de opmerking ‘uitmuntende vogel’.

Inzender Tom van den Berg behaalt met een jonge fawn kleurige Nederlandse hangoor dwerg (ram) nog een 1ZG met 93,5 punten.

#APKV Het Oosten#Belgische haas#Championshow#midsnavelige Wener tuimelaar

Previous Post

Next Post