APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Programma APKV Het Oosten in 2017

21 november 2016 tom 0 Comments

Bestuur en leden hebben het programma van APKV Het Oosten voor 2017 – onder voorbehoud – samengesteld. De eerste bijeenkomst is de jaarvergadering op ┬ámaandagavond13 februari, waarbij onder meer de jaarverslagen van de secretaris en de penningmeester worden besproken. Vervolgens zijn er ledenvergaderingen op de maandagen 10 april, 19 juni, 11 september en 13 oktober. Al die bijeenkomsten beginnen om 20.00 uur en worden gehouden in wijkcentrum De Trefhoek aan de Ootmarsumsestraat 247-249 in Almelo.

De jaarlijkse fokkersdag, inclusief clubkampioenschappen, is op zaterdag 21 oktober, terwijl op vrijdagavond 27 avond wederom een feestavond voor leden en partners op het programma staat. Ook deze activiteiten worden ondergebracht bij De Trefhoek.

 

 

#2017#APKV Het Oosten#clubdag#De Trefhoek#Fokkersdag#jaarprogramma

Previous Post

Next Post