APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Hans Oldenbroek treedt toe tot bestuur APKV Het Oosten

29 maart 2015 tom 0 Comments

Hans Oldenbroek uit Almelo (rechts op bovenstaande foto, naast Johnny Korte)  is toegetreden tot het bestuur van APKV Het Oosten. Hij neemt de plek in van Dennis Voortman die is gestopt als (bestuurs)lid van de vereniging. Voor zijn inbreng is Dennis onlangs op de jaarvergadering nog hartelijk bedankt. Vervolgens hebben de leden unaniem hun vertrouwen uitgesproken in Hans. Door de komst van Hans bestaat het bestuur opnieuw uit vijf personen. Hans is met name een liefhebber van siervogels: hij kweekt kanaries en heeft nu ook sierduiven: Midsnavelige Wener tuimelaars in de kleurslag licht ooievaar, dieren waarmee secretaris Tjamme Kamst ooit hoge ogen gooide. De sierduiven van Hans zijn ook afkomstig uit de hokken van Tjamme.

Midsnavelige Wener tuimelaar, licht ooievaar, van Hans Oldenbroek. Foto: Tjamme Kamst.

Midsnavelige Wener tuimelaar, licht ooievaar, van Hans Oldenbroek. Foto: Tjamme Kamst.

Previous Post

Next Post