APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Hoofdprijzen op Oneto voor leden APKV Het Oosten

1 december 2017 tom 0 Comments

Erelid en ervaren duivenman Henk Snijders heeft weer een hoofdprijs toegevoegd aan zijn lange erelijst: met een Hollandse kropper won de Almeloër vandaag de prijs voor één van de fraaiste sierduiven op de 64ste internationale Oneto, de grootste kleindierenshow van Oost-Nederland.  De duif werd in Hangar 11 in Enschede bekroond met het predicaat Uitmuntend. Het leverde Snijders een erecertificaat op van de Nederlandse Bond van Sierduivenliefhebbers.

De kampioensduif van jeugdlid Vera Oldenbroek. Foto: Tjamme Kamst

En bij de jeugd won Vera Oldenbroek eveneens een hoofdprijs. En ook bij de sierduiven. Met haar Oud Hollandse kapucijn in de kleurslag zwart gemonnikt werd ze kampioen. Die prijs werd haar uitgereikt tijdens de officiële opening van de Oneto, al moest ze daar wel lang op wachten….

Vera Oldenbroek krijgt de prijs voor de fraaiste sierduif van een jeugdlid op de Oneto uit handen van Oneto-voorzitter Edgar de Poel te Groen. Foto: Tjamme Kamst

.

#Hollandse kropper#jeugdlid#Oneto#Oud Hollandse Kapucijn#sierduiven

Previous Post

Next Post