APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Activiteiten APKV Het Oosten afgelast

18 oktober 2019 tom 0 Comments

Bestuur en leden van APKV Het Oosten hebben tijdens de laatste ledenvergadering besloten om zowel de jaarlijkse Fokkersdag en Feestavond niet door te laten gaan. Voor beide activiteiten bestond te weinig belangstelling.

Voor de Fokkersdag op zaterdag 19 oktober waren met name amper hoenders en konijnen ingeschreven. En ook voor de Feestavond op vrijdag 25 oktober bleef het aantal inschrijvingen achter bij de verwachtingen.

Op de ledenvergadering werd daarop onder meer aangegeven om aansluiting te zoeken bij verenigingen uit de omgeving voor het houden van een Fokkersdag/Jongdierenkeuring. Het bestuur gaf te kennen daartoe stappen te ondernemen.

Previous Post

Next Post