APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Erelid APKV het Oosten zestig jaar getrouwd

29 november 2019 tom 0 Comments

Ons erelid Ben Schurink uit Almelo vierde donderdag 28 november een bijzonder feest met zijn familie. Hij was die dag 60 jaar getrouwd met zijn Corry van Housselt. APKV Het Oosten wil het echtpaar vanaf deze plek van harte feliciteren.

Een verslaggever en fotograaf van dagblad De Twentsche Courant Tubantia brachten een bezoek aan Ben en Corry Schurink. Het verhaal dat in de krant stond, is ook beschikbaar op de website van de krant. Wanneer je op onderstaande link klikt, kun je het artikel lezen.

https://www.tubantia.nl/almelo-e-o/ben-en-corry-uit-almelo-zijn-60-jaar-getrouwd-na-ontmoeting-op-ijsbaan~ab40e50d/

#APKV Het Oosten#Ben Schurink#Oneto

Previous Post

Next Post