APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Ook Oneto gaat niet door

15 oktober 2020 tom 0 Comments

De 67e editie van de Oneto kleindierenshow is eerder deze week afgelast, als gevolg van de maatregelen om de verspreiding van het Covid-19 virus zoveel mogelijk tegen te gaan. De nationale show in Hangar 11 op vliegveld Twenthe zou in de eerste week van december worden gehouden.

De organisatie zette onderstaande tekst op de eigen website:

‘Na het eerste optimisme over de goedkeuring van het Oneto coronadraaiboek, is de verdere uitvoering van Oneto 2020 op 13 oktober met de invoering van de gedeeltelijke lockdown ingehaald door de realiteit.

Gelet op de versnelde verspreiding van het coronavirus, de nieuwe maatregelen en de veiligheid van onze inzenders, bezoekers, standhouders, sponsoren, medewerkers, keurmeesters en de medewerkers van vliegveld Twenthe, kan onze nationale tentoonstelling dit jaar geen doorgang vinden.’

Digitaal alternatief

Het bestuur van de Oneto wil op korte termijn een digitaal alternatief houden. Daarover hoopt de organisatie binnenkort meer bijzonderheden prijs te geven op de website en de Facebook pagina.

APKV Het Oosten is één van de verenigingen die bij de Oneto is aangesloten.

#Coronavirus#Oneto kleindierenshow

Previous Post

Next Post