APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Stem op APKV Het Oosten

9 oktober 2020 tom 0 Comments

De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2020 is begonnen. APKV Het Oosten doet mee aan deze mogelijkheid om een financiële bijdrage van onze huisbankier te verwerven.

Stemmen
Leden van Rabobank Noord en West Twente kunnen nog tot en met 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.

Veranderingen

Het stemproces is dit jaar veranderd ten opzichte van vorig jaar tijdens de Clubkas Campagne. Dit jaar kunnen alleen Rabobank-leden stemmen. En lid zijn, is iets anders dan klant zijn. Ook zijn er dit jaar geen stemcodes per post of mail verzonden, maar stemmen onze leden in de App of in de Internetbankieren-omgeving.

Handig om te weten:

·         Alleen een Rabo-lid kan stemmen (en klant zijn is iets anders dan lid)

·         Elke Rabo-klant kan lid worden

·         Een lidmaatschap is gratis

·         Een lidmaatschap kun je zelf regelen via de Rabo App of Rabo Internetbankieren

·         Nadat je lid bent geworden, kun je direct stemmen

·         Stemmen kan via de Rabo App of Internetbankieren (ga naar Zelf Regelen en dan naar Lidmaatschap) 

·         Elk lid heeft 5 stemmen, waarvan maximaal 2 op dezelfde club kunnen worden uitgebracht

Alternatieve stemroute
En hoe zit het dan met de ouderen en anderen die niet bankieren via internet? Voor die doelgroep is er een alternatieve stemroute. Bel in dat geval naar (0546) 83 88 00 of stuur een e-mail naar particulieren.nwt@rabobank.nl. Dan kunnen we alsnog een stemcode regelen.

Previous Post

Next Post