APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Streep door veel shows

30 september 2020 tom 0 Comments

Door het aanscherpen van de maatregelen in de strijd tegen het Covid-19 virus hebben organisatoren van verschillende kleindiershows besloten het evenement af te blazen. Zo gaat de Jongdierendag van BPKV Borne, HKSV Hengelo en APKV Het Oosten komende zaterdag 3 oktober niet door.

Ook de Noabershow 2020, de tentoonstelling in Hengelo van de Hengelose Kleindieren Sport Vereniging, met deelname van fokkers uit Borne en Oldenzaal, is al afgelast. Eerder meldt de organisatie van de Vechtdalshow in Hardenberg al dat deze open tentoonstelling in week 41 vanwege de coronamaatregelen geen doorgang kan vinden.

Andere shows die worden afgeblazen zijn onder meer de Hof van Twenteshow in Diepenheim, de Wiedenshow in Vollenhove, de clubshow van Nut en Genoegen in Raalte, de Reggeshow in Rijssen, de open show van Nut en Sport in Haaksbergen, de clubshow van Nut en Sport Oldenzaal, de Veluwepoortshow in Putten, de Gallinova in Barneveld en de show in november van Kleindierensportvereniging Noord Oost Twente in Tilligte.

#APKV Het Oosten#BPKV#Coronavirus#Covid-19 virus#Gallinova#HKSV Hengelo#Jongdierendag#Noabershow#Veluwe Poort Show

Previous Post

Next Post