APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Jongdierendag afgelast

29 september 2020 tom 0 Comments

De Jongdierendag in Borne van komende zaterdag 3 oktober gaat niet door. APKV Het Oosten zou voor het eerst meedoen aan deze openbare keuring in Borne, samen met de leden van BPKV uit Borne en HKSV uit Hengelo, Overijssel.

Reden voor het afblazen van de keuring voor in 2020 geboren dieren is het nieuwe pakket aangescherpte maatregelen in de strijd tegen het Covid-19 virus. Eén van die regels is dat het aantal personen per ruimte wordt beperkt tot 30. Dit is inclusief kinderen tot en met 12 jaar en exclusief personeel.

Het aantal deelnemers van de jongdierendag, de medewerkers van bloemenvereniging Floralia in Borne en het bezoek overstijgt het aantal van 40. De Jongdierendag zou op het terrein van Floralia worden gehouden.

Op de site van de Rijksoverheid staat een volledig overzicht van alle maatregelen. De maatregelen zijn erop gericht om de kans op grote drukte en het aantal sociale contactmomenten tussen mensen te beperken, zonder de samenleving en de economie op slot te doen.

#BPKV Borne#Coronavirus#Covid-19 virus#HKSV Hengelo#Jongdierendag

Previous Post

Next Post