APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Deelname Rabo ClubSupport

14 september 2020 tom 0 Comments

APKV Het Oosten is toegelaten om deel te nemen aan de zogeheten Rabo ClubSupportert 2020, waarmee de vereniging extra inkomsten kan verwerven voor clubactiviteiten. Wie bij de Rabobank bankiert, mag tijdens de stemperiode aangeven welke clubs voor een donatie in aanmerking moeten komen. Derhalve hoopt APKV Het Oosten op veel steun van iederen die de kleindierenvereniging een warm hart toedraagt.

We zijn vooralsnog de enige kleindierenvereniging die meedoet in de regio Noord- en West-Twente. Verenigingen die een rekening hebben bij de Rabobank kunnen zich nog tot 30 september inschrijven. Het stemmen begint dit jaar op 5 oktober en eindigt op 25 oktober.

De uitreiking van de eventueel verkregen cheque is medio november.

Hoe kun je stemmen

Stemmen kan door in te loggen in de app van de Rabobank of op de Rabobank website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Om te kunnen stemmen moet iemand een betaalrekening hebben bij de Rabobank.

Waarom clubs helpen

Als coöperatie geeft Rabobank jaarlijks een deel van de winst terug aan de maatschappij. Met Rabo ClubSupport biedt de bank kennis, een eigen netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.

#Rabo ClubSupport#Rabobank

Previous Post

Next Post