APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Streep door Keistadshow

13 september 2020 tom 0 Comments

De Keistadshow in Amersfoort gaat dit jaar niet door. Volgens het bestuur van deze nationale sierduivenshow is het door het Covid-19 virus en de daarmee samenhangende maatregelen onmogelijk een evenement neer te zetten zoals inzenders en bezoekers dat sinds jaar en dag gewend zijn. Veel leden van APKV Het Oosten die sierduiven houden, zijn vaste inzender op de Keistadshow.

Secretaris Peter van Kaam schrijft in een mail: ,,Waar is de gezelligheid bij op- en afbouw tussen de medewerkers, plus het risico dat mensen elkaar kunnen besmetten met het coronavirus. Dat geldt ook voor de inzenders die met hun duiven komen. Wij als bestuur willen al die risico’s niet lopen. Het was een moeilijke beslissing. Wij hopen dat wij u in 2021 weer van harte welkom kunnen heten. Het ga u goed in de komende tijd.”

De 48e editie van de Keistadshow staat nu – onder voorbehoud – van 25 tot en met 27 november 2021 op de agenda.

#Keistadshow#sierduiven

Previous Post

Next Post