APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Show Haaksbergen afgelast

3 september 2020 tom 0 Comments

De kleindierenshow van Nut en Sport uit Haaksbergen gaat dit jaar niet door. De show zou medio november worden gehouden. In het verleden stond de jaarlijkse open tentoonstelling van Nut en Sport steevast half januari op de agenda.

Secretaris Roelofs Wassens van Nut en Sport schrijft in een email aan de verenigingen uit de regio: ,,Ik wil u middels deze brief op de hoogte brengen van het besluit van het bestuur van de kleindierenvereniging Nut en Sport te Haaksbergen de verenigingsactiviteiten van 2020 af te gelasten i.v.m. de coronapandemie. Het bestuur vindt het onverantwoordelijk, vanuit gezondheidsperspectief, om onder andere onze jaarlijkse kleindieren show in november te organiseren.”

Previous Post

Next Post