APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Jongdierendag in Borne

1 september 2020 tom 0 Comments

De jaarlijkse Jongdierendag van APKV Het Oosten wordt (onder voorbehoud) gehouden op zaterdag 3 oktober. Dat gebeurt ditmaal voor de eerste keer samen met de leden van HPKV uit Hengelo en BPKV uit Borne op het terrein van bloemenvereniging Floralia aan de Twickelerblokweg 8 in Borne.

Het doorgaan van deze fokkersbijeenkomst en keuring van in 2020 geboren jonge hoenders, sierduiven en konijnen hangt af van de ontwikkeling rond het Covid-19 virus en de daaraan verbonden maatregelen.

De keuring begint om 13.00 uur en de keurmeesters zijn Bram Kuiper en Wim Lindeboom bij de konijnen, Benno Schurink, Arie Verboom en Jan Kip voorzien de hoenders van een predicaat, terwijl Bennie Kleine de sierduiven voorziet van zijn deskundige commentaar.

#APKV Het Oosten#BPKV#Floralia keurmeesters#HPKV Hengelo#Jongdierendag

Previous Post

Next Post