APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Geen Jeugdshow door Covid-19

6 juli 2020 tom 0 Comments

De landelijke Jeugdshow in het Gelderse Laren gaat dit jaar door alle perikelen rond het Covid-19 virus niet door. De organisatie baalt daar flink van, maar heeft toch een alternatief bedacht. Jeugdleden wordt nu gevraagd een leuke foto in te sturen van hun favoriete dieren. Die foto’s worden vervolgens op de website van de jeugdshow geplaatst.

Deze boodschap geeft de organisatie, onder meer op Facebook:

Lieve jeugdleden, ouders en jeugdbegeleiders,

Het is heel erg jammer, maar onze 45e Landelijke Jeugdshow Laren gaat op 19 september niet door vanwege het Coronavirus. Met een bomvolle hal met dieren, kinderen en ouders/begeleiders en publiek, kunnen we niet voldoen aan onder meer de 1,5 meter eis en daarmee jullie gezondheid niet garanderen.

Dubbel feest

Nu wij dit unieke kleindierenfestijn voor de jeugd dit jaar niet met jullie allen kunnen vieren zoals jullie van ons gewend zijn, betekent dit niet dat wij de ballonnen niet voor jullie ophangen. Volgend jaar hopen we flink uit te pakken met de 45 e editie van de Landelijke Jeugdshow Laren. Dan wordt het dubbel feest! Zullen we dat afspreken? De honderden gekleurde ballonnen voor het lustrum zijn al gemaakt en kunnen niet wachten op het feestje met jullie. Nog één jaartje wachten.

Foto

Natuurlijk hebben we voor nu iets anders bedacht. Zo kunnen we nog een klein beetje samen komen al is het op een andere manier. Doe je mee? Dan maken we er samen toch nog een heel klein beetje een feestje van. Wat is de bedoeling?Maak een leuke foto van het mooiste of liefste dier uit je stal. Of laat iemand anders de foto maken zodat je er zelf ook bij op kunt. Al deze foto’s worden geplaatst op onze website www.jeugdshow.nl en een selectie van de foto’s komt op de Alles Kids pagina van Kleindier Magazine. Gaaf toch! De dieren worden niet gekeurd vanaf je foto.

Specialisten

In 2021 zien we elkaar weer met jullie mooiste dieren die dan beoordeeld worden door de keurmeester en je de keuring live mee kunt maken en vragen kunt stellen aan de specialisten. Natuurlijk hebben we dan een super mooi aangeklede tentoonstellingshal, een gezellig randprogramma en uiteraard de Nationale titels weer om voor te strijden.

Foto insturen: mail je foto (minimaal 1 MB groot) voor 13 september naar secretariaat@jeugdshow.nl.

Met een hartelijke groet, blijf gezond en wat zullen we jullie missen, het organisatiecomité van de Landelijke Jeugdbondsshow Laren,
Derk, Remco, Gerrit Jan, Danny, Jan en Marjan

#Fotowedstrijd#Jeugdshow

Previous Post

Next Post