APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Aanmelden nieuwsbrief

27 juni 2020 tom 0 Comments

Het team communicatie van Kleindier Liefhebbers Nederland (KLN) nodigt iedereen uit zich aan te melden voor een nieuwsbrief. In die brieven staan berichten over onze hobby; het houden, verzorgen en showen van kleindieren zoals konijnen, hoenders, sierduiven, cavia’s en sier- en watervogels.

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan door op deze link te klikken. Je komt dan op een pagina, waar de KLN vraagt om je gegevens in te vullen. Vervolgens krijg je een bevestigingsmail. Wanneer je de link in deze mail aanklikt, is de aanmelding een feit.

Tweede nieuwsbrief

In de tweede nieuwsbrief van het team communicatie die vandaag is verschenen, staan onder meer berichten over de Facebookpagina van de KLN, informatie over de gevolgen van de maatregelen rond corona voor onze hobby en er is een bericht over hoe de belangen van het houden van kleindieren aan bod komt in verkiezingsprogramma’s.

Allemaal interessante en relevante onderwerpen voor onze leden.

#Coronavirus#Facebook#Kleindier Liefhebbers Nederland#Nieuwsbrief

Previous Post

Next Post