APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Geen Midden Veluwe Show

21 juni 2020 tom 0 Comments

Fokkers die de afgelopen jaren hebben meegedaan aan de Midden Veluwe Show in het nabij Apeldoorn gelegen Wenum-Wiesel, ontvingen eerder deze week een mail met de boodschap: de komende editie gaat niet. Op deze show waren de laatste jaren steevast ook leden van APKV Het Oosten aanwezig met hun dieren.

De tekst van de mail:

Het bestuur van de Kleindierenshow “Midden Veluwe” heeft helaas moeten besluiten dit jaar de tentoonstelling niet te laten plaatsvinden.

De huidige maatregelen (richtlijnen, geboden en verboden) rondom het coronavirus en het onzekere perspectief op verbetering van de situatie zijn aanleiding voor dit besluit. Wij hebben uiteraard het volste begrip voor de door de overheid opgelegde maatregelen. Deze maatregelen maken het echter naar ons oordeel niet mogelijk om op verantwoorde wijze, voor mens en dier, een tentoonstelling te organiseren.

Wij hopen u in 2021 in goede gezondheid weer op onze tentoonstelling te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Kleindierenshow “Midden Veluwe”

#Coronavirus#Midden Veluwe Show

Previous Post

Next Post