APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Onze Mark plots op tv

12 maart 2021 tom 0 Comments

Mark Jorink en zijn vader Bernard Jorink kennen we binnen APKV Het Oosten als a. succesvolle fokkers van Oosterse rollers en b. als trouwe bezoekers van onze activiteiten. Mark is sinds begin maart ook op een andere manier een bekende figuur geworden. Hij heeft meegedaan aan het veelbekeken tv-programma First Dates.

Over de redenen om mee te doen en hoe het hem is bevallen, vertelt hij openhartig in een interview met dagblad de Twentsche Courant Tubantia. Dat verhaal is bovendien na te lezen op de website van deze krant. Op de foto die de krant heeft gebruikt, staat Mark met één van zijn sierduiven.

Mark bekent onder meer dat hij zelf de stap heeft genomen om zich aan te melden bij First Dates. Het is voor hem de eerste keer dat hij een afspraakje heeft. Het gaat hem prima af. Wanneer Mark straks weer op de shows komt, moet hij zijn verhaal ongetwijfeld nog vaak vertellen. Wij vinden het in elk geval erg knap dat Mark het heeft gedurfd zich kwetsbaar op te stellen voor een groot publiek.

#First Dates#Mark Jorink#Oosterse rollers#TCTubantia

Previous Post

Next Post