APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

In de media

6 februari 2021 tom 0 Comments

Onze hobby in het algemeen en APKV Het Oosten in het bijzonder haalden de afgelopen weken enkele malen de (regionale) pers, zoals het verhaal met onze nieuwe lid Gerrit Hinnen die enthousiast vertelt waarom hij verzot is op sierduiven, met name de Oudhollandse meeuw.

Kraaiende haan

Ook stond vandaag in dagblad De Twentsche Courant Tubantia een opvallend artikel waarin het draaide om de vraag: is het toegestaan om een haan te houden binnen de bebouwde. Daarover stelde een lid van de Almelose gemeentevraag vragen aan het college.

Toekomst Oneto

Ook over de toekomst van onze nationale show Oneto in Enschede – waar wij als vereniging actief bij betrokken zijn, kwam in het nieuws.

Doorklikken

Om de verhalen te lezen hebben wij enkele links naar die verhalen op de website van TCTubantia verzameld. Klik op het woord link in onderstaand overzichtje om bij het verhaal over Hinnen, de kraaiende haan en de Oneto uit te komen:

Link naar verhaal met Gerrit Hinnen.
Link naar verhaal kraaiende haan.
Link naar verhaal Oneto.

Previous Post

Next Post