APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Kampioenen van de toekomst

14 april 2021 tom 0 Comments

Bij Harald Asbreuk zijn al diverse jonge Belgische hazen geboren, het opvallend ranke konijnenras. Een zorgzame moeder waakt over haar jonge grut. Asbreuk, voorzitter van APKV Het Oosten, fokt sinds jaar en dag met veel succes Belgische hazen, zoals wijlen zijn vader Jan voor hem ook al een prachtige stam van dit edele ras heeft opgebouwd. De Belgische hazen van de fokkers van APKV Het Oosten behoren tot de top in Nederland. Ook wijlen Jan Ligtenberg heeft in zijn tijd prachtige Belgische hazen op de shows gebracht. De traditie wordt ook door Joffrey Asbreuk voortgezet, hij fokt net als zijn broer Belgische hazen, naast andere rassen. Klik op onderstaande foto’s voor een vergroting.

De foto’s zijn gemaakt door Harald Asbreuk ┬ę 2021.

#Belgische haas

Previous Post

Next Post