APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Celine stelt zich voor

16 juli 2021 tom 0 Comments

Celine Kuipers uit Almelo heeft zich aangemeld als lid van APKV Het Oosten: hartelijk welkom! Ze stelt zichzelf even voor en wie de foto’s ziet weet gelijk welke dieren haar grote belangstelling hebben.

En nu geven we het woord aan Celine:

Ik ben Celine, ben 19 jaar oud. Aankomend schooljaar ga ik een opleiding in de zorg aan het ROC volgen. Ik heb twaalf konijnen, één ijzergrauwe Vlaamse Reus, drie Rex hangoor konijnen, twee kruisingen en zes Nederlandse Hangoor Dwergen.

Rustig karakter, mooi uiterlijk

De Nederlandse Hangoor Dwerg voedsters waar Celine mee wil gaan fokken, de bovenste is blauw, de onderste midden blauwmarter.

Ik wil gaan fokken met Nederlandse Hangoor Dwergen in de kleur blauw. Ik vind het erg leuk om naar konijnen te kijken en hou voornamelijk van de Nederlandse Hangoor Dwergen vanwege hun meestal rustige, fijne karakter en mooie uiterlijk.  Op de foto boven deze tekst sta ik samen met mijn eerste konijntje na vier jaar geen konijnen gehad te hebben. Op de andere foto staan twee voedsters, met deze dieren wil ik gaan fokken.

Met vriendelijke groet, Celine 

#Nederlandse hangoor dwerg#Vlaamse Reus

Previous Post

Next Post