APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Jaarvergadering APKV Het Oosten

6 november 2021 tom 0 Comments

Het is door de uitbraak van het Covid-19 virus al enige tijd geleden, dat we als vereniging een bijeenkomst met leden hebben gehouden. Een geplande ledenvergadering eind november is inmiddels weer geschrapt door de nieuwe coronamaatregelen van het demissionair kabinet. Wel staat de jaarvergadering in 2022 op de agenda.

De jaarvergadering met onder meer de jaarverslagen van de secretaris en de penningmeester, is vastgesteld op maandag 14 februari. Voor de jaarvergadering krijgen de leden een uitnodiging, plus agenda. Dat gebeurt via mail. Wie geen mail heeft, ontvangt de uitnodiging via de post. En de leden worden daarbij altijd opgeroepen hun contributie te voldoen.

#APKV Het Oosten#Jaarvergadering

Previous Post

Next Post