APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Eindelijk weer een activiteit?

1 februari 2022 tom 0 Comments

Het vraagteken staat er voor alle zekerheid, want de eerste activiteit van APKV Het Oosten wordt weliswaar aangekondigd, maar nog even onder voorbehoud. Het betreft de jaarvergadering op maandagavond 14 februari in wijkcentrum De Trefhoek. De leden hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen voor deze bijeenkomst, waarbij zowel de secretaris als de penningmeester hun jaarverslagen voorlezen en toelichten. Ook de kascommissie doet verslag van haar bevindingen.

Een ander punt op de agenda gaat over de mogelijkheden die APKV Het Oosten in 2022 heeft om verdere activiteiten te houden. Daarbij kijken we terug op de eerste gezamenlijke jongdierenkeuring met de verenigingen uit Borne en Hengelo.

#Jaarvergadering

Previous Post

Next Post