APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Fotogalerij hokbezoek Zorg en Genot

7 april 2015 tom 0 Comments

Nadat leden van APKV Het Oosten in 2013 op hokbezoek gingen bij Zorg & Genot uit Raalte en omstreken, bracht een groep leden van deze Sallandse kleindierenvereniging in 2014 een tegenbezoek de Almelose club. Het werd een bijzonder genoeglijk weerzien: er was een leuke en boeiende rondgang langs de hokken van onder meer Mans Koenderink (sierduiven, hoenders), Henk Snijders (sierduiven), Jan Kamps (konijnen) en Johnny Korte (hoenders). En we besloten de dag met een buffet, inclusief bal gehakt. Secretaris Tjamme Kamst had zijn fototoestel meegenomen en maakte onderstaande reportage. Voor een vergroting van de foto is het nodig om één keer op de afbeelding te klikken.

Previous Post

Next Post