APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

In de prijzen op Hanzeshow

17 december 2023 tom 0 Comments

De Nederlandse Hangoor Dwergen vormden met 116 dieren één van de grootste groepen op de jaarlijkse Hanzeshow in Kampen. Tom van den Berg, lid van APKV Het Oosten, deed mee met negen Nederlandse Hangoor Dwergen, in de kleuren konijngrijs, fawn en madagascar. Met een jonge konijngrijze ram viel hij daarbij in de prijzen.

De jonge ram kreeg het predikaat 1F met een totaal van 96 punten en daarmee werd het konijn de fraaiste Nederlandse Hangoor Dwerg op zes na. F predikaten kregen verder een jonge madagascar ram, een jonge fawn voedster en een madagascar ram in de C-klasse voor dieren die zijn geboren na 30 april.

De andere vijf hangoortjes kregen steeds een ZG met 94,5 of 94 punten. Al met al prima resultaten.

#APKV Het Oosten#Hanzeshow#Nederlandse hangoor dwergen

Previous Post

Next Post