APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Koninklijke onderscheiding voor Tjamme

26 april 2024 tom 0 Comments

Secretaris Tjamme Kamst van APKV Het Oosten heeft vandaag een koninklijke onderscheiding ontvangen. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau, een geweldige waardering voor al het vrijwilligerswerk van de man die als fokker van sierduiven naam maakte in onze hobby. De versierselen – het lintje – is hem opgespeld door waarnemend burgemeester Mirjan van ’t Veld in de raadszaal van het gemeentehuis.

Onderstaande tekst staat op de website van de gemeente Almelo, betreffende de koninklijke onderscheiding van Tjamme Kamst:

De heer Kamst werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn inzet voor de politiek en lokale democratie sinds 2006, de Almelose kleindierenvereniging APKV Het Oosten en zijn onbaatzuchtige hulp voor mensen die ondersteuning nodig hebben. Burgemeester Van ’t Veld: “U weet hoe politiek werkt. Daarmee bent u van grote betekenis voor de lokale democratie. Die vraagt om permanent onderhoud, zodat mensen het vertrouwen in de gemeente niet verliezen.” Binnen de Almelose kleindierenvereniging APKV het Oosten verzorgt de heer Kamst de administratie, belegt vergaderingen, onderhoudt contacten met bonden en deed de financiën van de vereniging.

Beelden van de uitreiking zijn via deze link te zien: https://channel.royalcast.com/gemeentealmelo/#!/gemeentealmelo/20240426_1

Als sierduivenfokker heeft Tjamme zich jarenlang weten te onderscheiden als topfokker. Hij behaalde met zijn favoriete ras de Midsnavelige Wener tuimelaar in de kleurslag licht ooievaar tal van mooie en aansprekende successen, zoals kampioenmedailles en ere-certificaten. Bestuur en leden van APKV Het Oosten willen ook vanaf deze plaats onze secretaris van harte feliciteren met zijn koninklijke onderscheiding.

#lintje#secretaris

Previous Post

Next Post