APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Fokkersdag APKV Het Oosten in beeld bij media

30 september 2015 tom 0 Comments

Verschillende media hebben al aandacht besteed aan de jaarlijkse Fokkersdag en clubkampioenschappen van APKV Het Oosten, zo stond het persbericht dat de vereniging verstuurde al in dagblad De Twentsche Courant Tubantia en het Almelo’s Weekblad. De Fokkersdag wordt zaterdag 3 oktober van 10 tot 14 gehouden in wijkcentrum De Trefhoek aan de Ootmarsumsestraat 247-249 in Almelo

De volgende tekst van het persbericht staat hier onder:

Clubkampioenschap APKV Het Oosten bij wijk- en buurtcentrum De Trefhoek

Knuffelen met konijnen, kakelen met kippen

ALMELO – Dierenliefhebbers kunnen op zaterdag 3 oktober hun hart ophalen in het wijk- en buurtcentrum De Trefhoek aan de Ootmarsumsestraat 247-249 in Almelo: daar wordt door de Almelose kleindierenvereniging APKV Het Oosten een fokkersdag gehouden, inclusief clubkampioenschappen. Het betekent dat tussen 10.00 en 14.00 uur keurmeesters tientallen konijnen, sierduiven en hoenders nauwkeuring onder de loep nemen. De inzenders van de fraaiste dieren mogen zich clubkampioen noemen. De entree is gratis.

Bezoekers van de openbare keuring, kunnen niet alleen de keurmeesters op de vingers kijken, ze mogen ook in gesprek gaan met deze ‘super dierenkenners’. Bovendien is het voor belangstellenden een uitgelezen mogelijkheid om informatie te krijgen over het houden, fokken en showen van kleindieren in het algemeen en de activiteiten bij APKV Het Oosteren in het bijzonder.

 

 

 

Previous Post

Next Post