APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Programma 2015

13 maart 2015 tom 0 Comments

Tijdens de jaarvergadering is de agenda voor 2015 vastgesteld. Er zijn onder meer vergaderingen, leden van de Hammer kleindierenvereniging HPKV komen op hokbezoek in Almelo en in het najaar worden de fokkersdag én de jaarlijkse feestavond gehouden.

Het vergaderschema 2015: 13 april, 15 juni, 14 september en 9 november. Alle bijeenkomsten worden gehouden bij wijkcentrum De Trefhoek aan de Ootmarsumsestraat 247-249 in Almelo en beginnen om 20.00 uur. Na de vergadering wordt vaak een spreker aan het programma toegevoegd.

Het hokbezoek van HPKV uit Den Ham wordt op zaterdag 30 mei gehouden. Nadere bijzonderheden volgen later.

Beeld van het hokbezoek van Zorg en Genot uit Raalte bij sierduiven van Henk Snijders.

Beeld van het hokbezoek van Zorg en Genot uit Raalte bij sierduiven van Henk Snijders.

De clubdag van APKV Het Oosten is op zaterdag 3 oktober, vanaf 10.00 uur bij De Trefhoek aan de Ootmarsumsestraat 247-249 in Almelo, waar op vrijdag 9 oktober ook de feestavond wordt gehouden, inclusief verloting. Op de clubdag worden de hoenders en de serama’s gekeurd door keurmeester Willem Voskamp, de sierduiven worden door Bennie Kleine beoordeeld terwijl Peter Oude Groothuis net als in 2014 de konijnen van een predicaat gaat voorzien. De keuring is openbaar en gratis toegankelijk.

#De Trefhoek#Feestavond#Fokkersdag#HPKV Den Ham#vergaderschema

Previous Post

Next Post