APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Nieuwe bestuursleden Kleindier Liefhebbers Overijssel

13 maart 2015 tom 0 Comments

Dick Boers uit Den Ham is maandag 9 maart gekozen tot voorzitter van Kleindier Liefhebbers Overijssel. Hij is de opvolger van Dick Kremer uit Borne. Laatstgenoemde wil zich meer gaan profileren als keurmeester bij de hoenders. Boers is al voorzitter van HPKV uit Den Ham, de grootste kleindierenvereniging van Overijssel. Verder is op 9 maart Hans Zandbergen (FOTO) toegetreden het bestuur van de provinciale afdeling van Kleindier Liefhebbers Nederland. Zandbergen is evenmin een onbekende in de ‘kleindieren wereld’. De Vriezenveense stratenmaker is in zijn woonplaats voorzitter van Nut en Genoegen, dat om de twee jaar de Grenslandshow houdt. Zowel Boers als Zandbergen zijn actief als fokker, zo heeft Boer Nederlandse hangoor dwergen en fokt Zandbergen Watermaalse baardkrielen.

Previous Post

Next Post