APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Finaleplaats voor fokker APKV Het Oosten

28 augustus 2017 tom 0 Comments

APKV Het Oosten-lid Tom van den Berg deed zaterdag 26 augustus met succes mee aan de jaarlijkse Fokkersdag van de Nederlandse Hangoor Dwergenclub (NHDC) in Veenendaal. Met een jonge ram in de kleur fawn behaalde hij een plek op de eindkeuring met de zes beste dieren. De ram kreeg van keurmeester Geert Meijer het predicaat Fraai met een score van 96 punten. De jury koos als beste dier van de hele fokkersdag uiteindelijk voor een konijngrijze bonte ram van Wilfried Span, voor een konijngrijze van Jan Bazen en een middenblauw marter van Jacqueline Strijk.

Jonge Nederlandse Hangoor Dwerg ram van Tom van den Berg in de eregalerij. Foto: Tom van den Berg

Tom van den Berg had in totaal acht jonge Nederlandse Hangoor Dwergen ingestuurd. De predicaten: 6xZeer Goed (allemaal met 94 punten) en 1xOnvoldoende (jonge voedster met wam).

#APKV Het Oosten#Nederlandse hangoor dwerg#speciaalclub#Veenendaal

Previous Post

Next Post