APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Noordshow heet voortaan Noordshow Dierenparade Assen

10 november 2018 tom 0 Comments

Laatste nieuws over de Noordshow 2019. Deze show gaat vooralsnog gewoon door, al wordt de opzet iets anders.  De Noordshow volgt eigelijk het spoor dat eerder door de Oneto is uitgezet: een tentoonstelling organiseren voor een breed publiek. Het worden zo shows waar dierenliefhebbers op een aangename, laagdrempelige manier kennis kunnen maken met onze hobby. En waar ze informatie vinden op het houden van kleindieren, advies kunnen inwinnen over het houden en eventueel fokken en showen van dieren en waar ze een beeld krijgen van alle rassen die er zijn.

Goed nieuws is eveneens dat de gemeente Assen alsnog geld beschikbaar stelt aan de organisatie.

De krant Het Dagblad van het Noorden heeft op haar website een verhaal staan over de laatste ontwikkelingen. U kunt dit lezenswaardige artikel via deze link vinden en lezen.

 

#Noordshow#Noordshow Dierenparade Assen

Previous Post

Next Post