APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Een nieuwe generatie

6 maart 2020 tom 0 Comments

Het blijft de mooiste tijd van het jaar voor de leden van APKV Het Oosten: het voorjaar. Bij sommige fokkers loopt of huppelt al jong grut door de hokken of door de stal, zoals blijkt uit onderstaande foto’s van een nieuwe generatie konijnen van de rassen Belgische haas, Tan en Nederlandse Hangoor Dwerg. De Belgische Hazen zijn van Harald Asbreuk, de Hangoor Dwergen in de kleur fawn van Tom van den Berg en de piepjonge Nederlandse Hangoor dwerg in de kleur bruin met pleegbroer of -zus van het ras Tan in de kleur bruin is van de Combinatie De De Steenhaag. De komende tijd hopen we regelmatig beeldmateriaal te publiceren van jonge dieren.

Lekker met z’n allen bij moeders. Foto: Tom van den Berg
Je ziet het niet, maar in dit nest liggen drie jonge Nederlandse Hangoor Dwergen in de kleur madagascar. Foto: Tom van den Berg
Jonge Belgische hazen in de stal van Harald Asbreuk. Foto: Harald Asbreuk.
Deze Nederlandse Hangoor Dwergjes in de kleur fawn zijn geboren op 12 maart 2020. Foto: Tom van den Berg
Jonge Belgische hazen. Foto: Harald Asbreuk.
Bijzonder gezelschap. De jonge bruine Tan (het dier op de voorgrond) is een pleegkind in een nest met één jonge Nederlandse Hangoor Dwerg in de kleur bruin. Beide dieren zijn van Combinatie De Steenhaag. Foto: Babs Ernst.
Nieuwsgierig dieren die Belgische hazen. Foto: Harald Asbreuk
#APKV Het Oosten#Belgische haas#Nederlandse hangoor dwergen#tan

Previous Post

Next Post