APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Coronacrisis: vergadering KLO uitgesteld

13 maart 2020 tom 0 Comments

De vergadering van Kleindier Liefhebbers Overijssel (KLO) van woensdag 18 maart gaat niet door. Dat laat het KLO-bestuur weten. In een mail schrijft het bestuur: reden is het coronavirus waarbij het advies is gegeven om zoveel mogelijk bijeenkomsten te vermijden.

We gaan nog kijken of er een andere datum gepland wordt en of de vergadering van juni uitgebreid wordt. U hoort nog van ons.

De KLO jeugddag gaat vooralsnog wel door. Deze dag voor jeugdleden staat 27 juni op het programma. De bondsshow voor de jeugd wordt ook dit jaar weer ondergebracht op de Landelijke Jeugdshow in het Gelderse Laren. Deze Jeugdshow wordt gehouden op 19 september.

#Kleindier Liefhebbers Overijssel

Previous Post

Next Post