APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Grenslandshow gaat door

26 september 2022 tom 0 Comments

Zustervereniging Nut en Genoegen Vriezenveen laat de Grenslandshow doorgaan. Wel is de tentoonstelling op 3, 4 en 5 november in de manege van de Vjenneruiters in Vriezenveen alleen toegankelijk voor konijnen, cavia’s, oorspronkelijke duiven en sierduiven.

Door de maatregelen rond de uitbraak van vogelgriep mogen er op de Grenslandshow dit keer geen hoenders, sier- en watervogels worden geƫxposeerd. Ook is het mogelijk dat vanwege eventuele aanvullende maatregelen sierduiven worden uitgesloten van deelname.

Verhaal in de krant

In de krant en op de website van dagblad de Twentsche Courant Tubantia staat een verhaal over het hoe en waarom van het doorgaan van de Grenslandshow. Daarin komt voorzitter Hans Zandbergen van de organisatie aan het woord.

Vraagprogramma

Het vraagprogramma voor de Grenslandshow staat inmiddels online: ga daarvoor naar de website van Nut en Genoegen. Bijzonder is nog om te vermelden dat de show door Kleindier Liefhebbers Overijssel is aangewezen als Provinciale Bondsshow.

De Grenslandshow wordt om de twee jaar gehouden. De show van 2021 ging niet door vanwege corona, daarom werd het evenement een jaar doorgeschoven.

#Grenslandshow#provinciale bondstentoonstelling

Previous Post

Next Post