APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Update bijzonder eeuwfeest

24 juli 2023 tom 0 Comments

Het duurt nog enkele maanden, maar het eeuwfeest van APKV Het Oosten belooft een bijzonder evenement te worden. We gaan dat vieren tijdens de Grenslandshow op 3 en 4 november in de manege van de Vjenneruiters in Vriezenveen.

Tijdens deze open tentoonstelling van Nut & Genoegen, zetten we onder meer extra prijzen uit, er is een eigen APKV Het Oosten stand en de gemeente Almelo heeft nog iets bijzonders in petto, maar daarover kunnen we nu nog niets vertellen. Voor leden van APKV Het Oosten zijn er bijzondere gouden medailles van Kleindier Liefhebbers Nederland te winnen. Deze medailles worden alleen bij verenigingen die het 100-jarig bestaan vieren uitgegeven voor elke diergroep.

Leuk om te weten is dat ook Nut & Sport uit Vroomshoop haar eigen clubshow gaat houden tijdens de Grenslandshow. Op die manier helpen drie verenigingen elkaar om samen een mooie show overeind te houden.

Regio Oost

En dat is nog niet alles: de nieuwe Regio Oost heeft besloten de eerste Regio Oost bondskampioenschappen bij de Grenslandshow onder te brengen. Voor fokkers uit het gebied van deze regio – deels Overijssel, inclusief Salland en Twente en deels Gelderland, inclusief de Achterhoek, moet het toch een uitdaging zijn om één van die prijzen te winnen.

Media

De lokale omroep voor onder meer de gemeente Twenterand – Delta FM – is tijdens de show aanwezig om verslag te doen. En in het septembernummer van Kleindier Magazine wordt een verhaal gepubliceerd over 100 jaar APKV Het Oosten, iets om alvast naar uit te kijken.

Vraagprogramma

Het vraagprogramma voor de Grenslandshow staat al deels in de steigers en is aan te vragen door een mail te sturen naar:

grenslandshow@nutengenoegenvriezenveen.nl

Let ook op de websites van Nut & Genoegen Vriezenveen en APKV Het Oosten voor het vraagprogramma. Tentoonstellingssecretaris is Harry Beerling, Darg 16, 7766 BM Nieuw-Schoonebeek, tel. 06 – 12153357.

#APKV Het Oosten#Grenslandshow#Kleindier Liefhebbers Nederland#Nederlandse hangoor dwergen#Nut & Genoegen#Nut en Sport Vroomshoop#Regio Oost

Previous Post

Next Post