APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Opbouw Grenslandshow verloopt vlot

2 november 2023 tom 0 Comments

De opbouw van de Grenslandshow is nagenoeg klaar. Op deze show zijn door vijftig inzenders ruim driehonderd konijnen en sierduiven ingeschreven. Het eeuwfeest van APKV Het Oosten wordt op de Grenslandshow gehouden. Er zijn extra prijzen uitgezet en de deelnemers krijgen een herinneringsrozet.

Drie verenigingen werken samen bij de organisatie van de Grenslandshow: Nut & Genoegen Vriezenveen, Nut & Sport Vroomshoop en APKV Het Oosten. De show is vrijdag 3 november van 19.00 tot 22.00 uur en op zaterdag 4 november van 10.00 tot 16.00 uur voor publiek toegankelijk. De entree is gratis.

Vele handen maken licht werk bij opbouw Grenslandshow.

#APKV Het Oosten#Grenslandshow#Nut & Genoegen

Previous Post

Next Post