APKV Het Oosten

Almelose kleindieren vereniging

Aandenken voor 50-jaar lidmaatschap

28 november 2018 tom 0 Comments

Bernard Jorink uit Almelo, sinds jaar en dag lid van APKV Het Oosten, heeft tijdens de jaarlijkse Keistadshow in Amersfoort een bijzonder aandenken ontvangen. Het aandenken is hem aangeboden door de Oosterse roller speciaalclub – de Gezamenlijke Oosterse Roller Fokkers (GORF) – waarvan Bernard al een halve eeuw lid is. Ook namens APKV Het Oosten: van harte gefeliciteerd. Bernard is overigens al vanaf de oprichting aangesloten bij de GORF. De speciaalclub heeft de viering luister bij gezet met een jubileumshow in Amersfoort.

Bernard Jorink krijgt een herinnering voor 50 jaar lidmaatschap van de GORF. Foto: Mark Jorink

Zowel Bernard en ook zoon Mark Jorink zijn trouwe inzenders op de Keistadshow, voor liefhebbers van sierduiven één van de jaarlijkse hoogtepunten in het tentoonstellingsseizoen. De ingezonden duiven, uiteraard Oosterse rollers, in de kleuren geel, rood, zwart en veelkleur hebben het prima gedaan, van scores tussen de 92 en 95 punten.

Veelkleurige Oosterse roller van Bernard Jorink. Foto: Mark Jorink

 

Een overzicht van alle punten:
Bernard Jorink:
Zwart: Man, oud 94 punten; Vrouw oud 94; Man jong 93; Vrouw jong 94; Vrouw jong 94.
Veelkleur: Man oud 95.

Mark Jorink:
Rood:  Man oud 94 punten; Vrouw jong 95.
Geel: Man oud 93; Vrouw oud 95; Man jong 92 en Vrouw jong 94.

Oosterse roller van Mark Jorink. Foto: Mark Jorink

 

#APKV Het Oosten#Gezamenlijke Oosterse Roller Fokkers#Keistadshow

Previous Post

Next Post